Lahtelantie 19, 21620 Kuusisto (Postiosoite) 050 514 1900 ykkosmuutot@gmail.com

Muuttomiehet

Muuttomiehet kantavat kuorman puolestasi Turun seudulla

Miksi kantaa itse, kun voi palkata edulliset muuttomiehet. Turkulainen Ykkösmuutot on kokenut ja ammattitaitoinen muuttoalan yritys, joka tarjoaa parhaan kaluston ja osaavimmat muuttomiehet kaikkiin muuttoihin pianon muutoista yritysmuuttoihin. Muutamme kuormat kuin kuormat Turussa ja Turun lähikunnissa, oli kohteena sitten Naantali, Kaarina, Lieto, Raisio tai vaikkapa Rusko. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme jo yli 25 vuoden ajan.

Tilaa ammattitaitoinen muuttomies 

Kun haluat päästä helpolla muutossa, kannattaa sinun tilata ammattitaitoinen muuttomies. Halutessasi muuttomiehemme myös pakkaavat tavarat ja tekevät loppusiivouksen, jolloin sinun tarvitsee vain sommitella tavaroita uuteen kotiin ja keskittyä sisustuksen suunnitteluun. Muuttaminen ei ole läheskään niin kuormittavaa ammattilaisille, jotka tietävät vuosien kokemuksella mitä tekevät. Tämän takia hintamme tuntuvat ehkä matalilta verrattuna siihen työmäärään, jonka itse joutuisin muuttaessa tekemään! 

Erikoiskuljetukset kannattaa jättää ammattilaisille

Erikoiskuljetukset, kuten pianonkuljetus, flyygelinkuljetus ja kassakaapinkuljetus, on erityisen tärkeää jättää ammattilaisten hoidettavaksi, jotta kuljetettava esine ei vaurioituisi tai vaurioittaisi mitään. Painavien ja hankalasti liikuteltavien esineiden kohdalla on myös tärkeää huolehtia kantajien ergonomiasta ja turvallisuudesta. Ykkösmuutot hoitavat kaikki erikoiskuljetukset vaivattomasti ja ripeästi. Pidämme huolta siitä, että kuorma saapuu vaurioitumattomana ja että lähtöpaikka tai kohdekiinteistö eivät myöskään kärsi vaurioita kuljetuksen seurauksena. Tilaa ammattitaitoiset muuttomiehet apuun meiltä, oli muutettava irtaimistosi tai erikoiskuljetuksesi minkälainen tahansa.

Muuttoapu on lähelläsi – pyydä tarjous

Ykkösmuutot tarjoaa kokeneet ja luotettavat muuttomiehet avuksesi kaikissa muutoissa ja erikoiskuljetuksissa Turun seudulta. Palvelumme kattavat kaikki muuttoon liittyvät toiminnot. Vuokraamme asiakkaillemme myös muuttoa helpottavia pakkaustuotteita ja apuvälineitä, kuten muuttolaatikot, nokkakärryt ja auton peräkärryt. Ykkösmuutot on tarvitsemasi muuttoapu, jolle ei tarvitse vastineeksi mennä itse muuttoavuksi. Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous muuttopalveluihin, ja hanki vähemmän kuormittava muutto tällä kertaa.