Lahtelantie 19, 21620 Kuusisto (Postiosoite) 050 514 1900 ykkosmuutot@gmail.com

Muutto

Muutto kaikkialla kotimaassa – Ykkösmuutot Turku

Muutto on aikaa vievää työtä, joka voi välillä kiristää hermoja. Älä tuskaile muuttokuorman ja kipeytyvän selän kanssa yötä myöten, vaan tilaa alan ripeät ammattilaiset paikalle: Ykkösmuutot tarjoaa sinulle ylpeydellä helpon ja mukavan muuttokokemuksen! Oli edessäsi sitten muutto viereiseen kortteliin tai viereiseen maakuntaan, soita meille ja pyydä hyvä tarjous muuttokeikallesi. Muuton hinta määräytyy siihen sisältyvien palveluiden sekä kohteiden etäisyyden mukaan. Ykkösmuutot muuttaa kaikki kuormat muualle Suomeen, olipa lähtöpisteesi sitten Turku, Naantali, Kaarina, Lieto, Raisio tai Rusko.

Muuttopalvelumme hoitaa puolestasi:

Muita palvelujamme ovat:

Muutot vaivattomasti Ykkösmuutoilta

Ykkösmuutot on kokenut turkulainen muuttopalvelu, joka hoitaa muutot kuin muutot ammattimaisesti, ripeästi ja edullisesti. Voit tilata meiltä joko täyden palvelun muuton tai vaihtoehtoisesti voit valita palveluistamme vain osan ja tehdä loput itse. Muutamme kaikki yksityisten asiakkaiden kodin irtaimistot sekä yritysasiakkaiden isommatkin kokonaisuudet. Voit valita meiltä myös kokonaisvaltaisen muuton tai tilata esimerkiksi vain tavaroiden kantamisen. Jos itseltäsi löytyy energiaa ja vapaaehtoisia ystäviä tai perheenjäseniä kantoavuksi, voit myös vuokrata meiltä ainoastaan muuttolaatikot ja nokkakärryt.

Ykkösmuutot on kokenut kumppani muutoissa

Turkulainen Ykkösmuutot panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin kuljetuspalveluihin Turun seudulla. Olemme muuttaneet erilaisia kohteita jo yli 25 vuoden ajan, joten osaamme takuulla suositella sinulle parasta palvelukokonaisuutta muuttoosi! Perheyrityksenä palvelumme on myös joustavaa, ja muuton hinta ei meillä kohoa pilviin, vaan pystymme tekemään hyvin kilpailukykyisiä tarjouksia.

Kysy muuttotarjous Ykkösmuutoilta!

Kysy meiltä kilpailukykyinen muuttotarjous jo tänään, jotta muutto olisi tällä kertaa vaivattomampaa ja henkisesti vähemmän kuluttavaa! Voit tilata meiltä pelkän muuton tai valita lisäpalveluina esimerkiksi loppusiivouksen. Tai jos haluat muuton olevan mahdollisimman vaivaton, kysy meiltä muuttotarjousta kokonaisvaltaiselle muutolle, jossa jätät kaiken meidän huoleksemme! Meiltä hoituvat myös erikoiskuljetukset, kuten pianon muutto, flyygelin kuljetus ja kassakaapin kuljetus. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin saat parhaan muuttotarjouksen edessä olevalle muutolle.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä lomakkeella.