Lahtelantie 19, 21620 Kuusisto (Postiosoite) 050 514 1900 ykkosmuutot@gmail.com

Muuttajan muistilista – Ykkösmuutot

Muuttamisessa on monta muuttuvaa tekijää, tai ainakin muuttavaa tekijää, ja siksi on hyvä turvautua muuttajan muistilistaan. Turkulaisen Ykkösmuuttojen tarjoama muuttajan muistilista on koottu vuosien kokemuksen tuloksena kaikkien muuttajien avuksi. Kuitenkin jos haluaa kokonaan välttää muuttamisen vaivat, kannattaa palkata Ykkösmuutot tekemään kaiken puolestasi. Muutamme mitä erilaisempia kuormia Turusta, Naantalista, Kaarinasta, Liedosta, Raisiosta ja Ruskolta ammattitaidolla mutta edulliseen hintaan.

Tavaroiden pakkaus

Tavaroiden pakkaamisella on suuri merkitys muuton sujuvuuteen ja helppouteen. Huolellisesti ja ajatuksella pakatut tavarat nopeuttavat muuttoa ja pitävät kaiken myös ehjänä. Jos muuttokuorma koostuu erikokoisista ja erimallisista laatikoista, pussukoista ja nyssäköistä, on muutto huomattavasti työläämpää. Ykkösmuutot vuokraa muuttolaatikoita, jotka pinoutuvat siististi sekä suojaavat sen sisällä olevia tavaroita. Esimerkiksi helposti särkyvät esineet ja astiat on turvallista kuljettaa pakkausmateriaaleihin pakattuina tukevissa muovisissa muuttolaatikoissa. Laatikot kannattaa pakata aina mahdollisimman tiiviiksi (muttei liian painaviksi), jolloin tavarat eivät hölsky ja kolise niiden sisällä, ja toisaalta kannettavia laatikoita on tällöin lukumäärällisesti vähemmän. Lue lisää muuttolaatikoiden vuokrauksesta.

Tavaroiden merkitseminen

Muuttajan muistilistaan sisältyy myös neuvo pakattujen laatikoiden ja pussukoiden merkitsemisestä. Jos kaikki keittiöön menevät laatikot merkataan esimerkiksi sinisellä tarralla ja makuuhuoneeseen keltaisella, on tavaroiden purkaminen huomattavasti sujuvampaa ja miellyttävämpää, kun ei tarvitse muuttaa laatikoiden paikkaa uudessa kohteessa enää huoneesta toiseen. Jos tavarat viedään taas säilytykseen, ja mahdollisesti vielä moneen osoitteeseen, Ykkösmuuttojen muuttajan muistilista neuvoo merkkaamaan laatikot esimerkiksi numeroin ja kirjaimin sekä tekemään muistilistan siitä, mitä laatikoissa on ja minne laatikot on sijoitettu. Näin on helppo löytää yksittäisiä tavaroita, jos ei halua purkaa koko muuttokuormaa.

Tavaroiden kantaminen

Tavaroiden kantamisessa kannattaa ottaa huomioon selkäystävällinen nostotekniikka ja kantoasento sekä tilojen suojaaminen. Kerrostalossa hissi ja rappukäytävä on hyvä suojata, jos riskinä on niiden kolhiintuminen. Pesukoneet ja muut painavat esineet saa liikuteltua helposti nokkakärryillä, jotka saat vuokralle Ykkösmuutoista!


Tilava muuttoauto

Muuttaminen henkilöautolla toki onnistuu pienempien tavaroiden kohdalla, mutta sohvaa saattaa olla jo vaikeampi saada mahtumaan farmarinkin takakonttiin. Muuttoauto on suunniteltu erilaisten tavarakuormien kuljetukseen ja on näin turvallinen ja käytännöllinen valinta muuttokuormien kuljetukseen. Ykkösmuutot hoitavat muutot tilavilla muuttoautoilla tarpeesi mukaan Turun seudulla. Meiltä löytyy muuttoauto, jolla saa pienemmät kuormat yhdellä kertaa perille ja toki nopea palvelumme ja tilavat muuttoautot varmistavat sen, että isotkin kuormat muutetaan nopeasti.


Kaiken kattava muuttokuljetus säästää suurelta vaivalta

Ykkösmuuttojen tarjoama muuttajan muistilista palvelee kaikkia muuttajia. Ammattilaisen tarjoama muuttokuljetus on kuitenkin ehdottomasti paras valinta vaivattomaan muuttoon, ja hintakaan ei loppupeleissä ole erityisen korkea, kun otetaan huomioon muuten muuttamiseen kuluva aika ja vaiva. Ykkösmuutot muuttaa kuormat kuin kuormat Turun alueelta koko Suomen alueelle. Palveluistamme voit valita kaiken kattavan muuton tai ottaa erikseen vain esimerkiksi muuttokuljetuksen ja loppusiivouksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää muuttopalveluistamme!MUUTTAJAN MUISTILISTA

Pyydä tarjous muuttopalveluistamme

Tarvitsetpa sitten kotimuuttoa tai yritysmuuttoa, pyydä meiltä tarjous. Olemme kaiken kattava muuttopalvelu, ja mukautamme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Pidämme huolta aikataulujen pitävyydestä sekä kuorman ehjänä säilymisestä kuljetuksen ajan kuten kunnon ammattimainen muuttofirma – siksi muutto kannattaa tilata meiltä!

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse.