Lahtelantie 19, 21620 Kuusisto (Postiosoite) 050 514 1900 ykkosmuutot@gmail.com

Yritysmuutto

Yritysmuutto Turku - Ykkösmuutot hoitaa

Onko yhtiölläsi edessä yritysmuutto Turkuun tai muualle Suomeen? Ykkösmuutot hoitaa yritysmuutot ammattitaidolla Turun seudulla, oli toimipisteenäsi sitten Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto tai Rusko, tai jokin muu lähikunnista. Meiltä löytyy monen vuoden kokemus ja nykyaikainen kalusto sekä osaaminen.

Ykkösmuutot hoitaa yritysmuutot ammattitaidolla Turun seudulla. Olipa kyseessä sitten pienen, keskisuuren tai suuren yrityksen muutto, olemme apunasi. Teemme myös muuttokeikat yksityisille sekä muutot ulkomaillemuutto, olemme apunasi. Olemme itse täysin kotimainen perheyritys, ja tarjoamme palveluitamme jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Palvelut yritysmuuttoihin

Tarjoamme yritysmuuttoihin kokonaisvaltaista pakettia, joka sisältää kaikki muuton vaiheet tavaroiden pakkauksesta niiden kuljetukseen ja loppusiivoukseen. Suunnittelemme kaikki muuton vaiheet huolella, jotta itse muuttoon menisi mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa. Myös esimerkiksi erilaisten elektroniikkalaitteiden tai vaikka myymälätekniikan kuljettaminen vaatii tarkemmin harkittuja erikoisjärjestelyjä. Voitte myös hankkia erikseen tarvitsemianne palveluita tarpeidenne mukaisesti. Voitte esimerkiksi vuokrata muuttolaatikot meiltä ja pakata tavarat itse, ja me hoidamme tavaroiden kantamisen ja kuljetuksen lähtöpaikasta kohteeseen. Tarjoamme myös loppusiivouspalveluja kaikille asiakkaillemme muuttoihin liittyen. 

Toimistomuutto järjestelmällisesti ja hallitusti

Kun edessä on toimistomuutto, muutettavaa irtainta on yleensä paljon, ja suuri osa siitä on helposti vahingoittuvaa materiaalia, esimerkiksi paperia ja elektroniikkaa. Toimistomuutoissa joudutaan monesti liikuttelemaan myös sisällöllisesti enemmän tai vähemmän arkaluonteista materiaalia. Me Ykkösmuutoissa teemme hallitut ja hyvin suunnitellut toimistomuutot, jotta toimisto saataisiin taas pyörimään mahdollisimman nopeasti uusissa tiloissaan. Käsittelemme kuormaa huolella ja asianmukaisesti, jotta mikään ei mene rikki tai katoa matkan varrella!.

Yritysmuutot sovitussa aikataulussa

Olemme tunnetusti ripeä ja luotettava toimija, ja pysymme ennalta sovituissa aikatauluissa. Meiltä saa joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka tarpeen tullen mukautuu muutossa esiin tulleisiin tarpeisiin tai muutoksiin. Meille asiakastyytyväisyys ja onnistuneet yritysmuutot ovat ensiarvoisen tärkeitä! Panostamme kuljetettavan tavaran turvalliseen kuljetukseen sekä vahinkojen täydelliseen ennaltaehkäisyyn. 

Kysy tarjous yritysmuuttoon!

Tarjoamme kustannuksiltaan edullisia muuttopalveluja kaikenkokoisille yrityksille. Toimitamme muuttokuormia kaikkialle Suomeen Turun seudulta käsin.  Halusit sitten koko yrityksen irtaimiston muuton tai jonkun erikoiskuljetuksen, kannattaa sinun jättää työ Ykkösmuuttojen hoidettavaksi! Ota yhteyttä ja kysy lisää yritysmuutosta ja tarjoamistamme mahdollisuuksista.